ACC ASSESSORS AMBIENTALS DE CATALUNYA

ACC és una consultoria ambiental amb més de 10 anys d’experiència. Amb una visió multidisciplinar i integradora, treballem amb un criteri sostenible per oferir les millors solucions ambientals als nostres clients.

EL NOSTRE LOCAL TE CLASSIFICACIÓ ENERGÈTICA A

Clica aquí per descarregar-te el certificat en PDF

PER UNA GESTIÓ EFICIENT

ACC Assessors Ambientals de Catalunya, S.L. és una empresa jove, dinàmica i responsable que treballa des d’una òptica sostenible. El principal objectiu es obtenir una gestió eficient dels recursos naturals, proporcionant als nostres clients la millor solució, sense deixar de banda els nostres principis: sostenibilitat, respecte i evolució.

RESPECTANT EL MEDI AMBIENT

Oferim assessorament a les empreses i organitzacions en tots els temes ambientals amb la finalitat de complir les normatives i respectar el medi ambient. Donem suport, gestionem, intervenim i assessorem per aconseguir un millor desenvolupament tècnic i de fabricació, realitzant i assessorant una enginyeria i un disseny industrial sostenibles.

EL NOSTRE EQUIP

JOAN CASAS CASANOVAS

DIRECTOR GENERAL

Creador de l’empresa ACC Assessors Ambientals de Catalunya S.L., realitza les tasques de direcció, coordinació i redacció de projectes ambientals, així com informes, avaluacions, estudis, auditories, assistències tècniques, peritatges i assessorament ambiental.

ELISABET BLANCH I SALLÉS

DIRECTORA TÈCNICA

Coordinadora del departament d’Enginyeria, Disseny Industrial i Ecodisseny de l’empresa, es responsable de las tasques de direcció, coordinació i redacció de projectes, investigació i innovació de productes, materials, processos i sistemes de treball.

FRANCESC CAÑAS SOLER

TÈCNIC

Exerceix les tasques de coordinació i redacció de projectes ambientals, principalment en el camp de l’Avaluació Ambiental Estratègica (AAE), en ordenació territorial i urbanística.

ELS NOSTRES COL·LABORADORS

Roger Arquimbau Cano

Biòleg Naturalista

Ferran Navarro Acebes

Arquitecte Urbanista

Sonia Ricomà

Arquitecta Urbanista

Josep Rosell Gallart

Tècnic ambiental

Toni Novellas Folguerolas

Enginyer Industrial

Deteinco

Serveis Informàtics

Ecomputer

Disseny i desenvolupament web