INDÚSTRIA Y MEDI AMBIENT

Desenvolupem solucions integrals per a la indústria adaptades a cada cas, per poder oferir als nostres clients industrials un servei personalitzat i que cobreixi totes les seves necessitats ambientals, tant si és a través d’outsourcing com a través d’assessoraments puntuals, volem ser el partner ambiental de les indústries, integrant en el si de la mateixa el medi ambient d’una forma transversal.

TRÀMITS I GESTIONS AMBIENTALS

Realitzem tot tipus de tràmits i gestions per als nostres clients, amb la finalitat que els mateixos obtinguin l’objectiu plantejat amb la contractació del servei. Les nostres millors qualitats, professionalitat, control i seguiment de tots els tràmits fins a l’obtenció del resultat final.

OUTSOURCING AMBIENTAL

Oferim tot tipus de serveis ambientals a les empreses, de manera puntual o amb una vinculació més gran, arribant al punt que podem ser un autèntic departament ambiental de l’empresa de forma externa a ella.

SISTEMES DE GESTIÓ AMBIENTAL

Els sistemes de gestió ambiental són un mecanisme per orientar l’empresa cap a la millora contínua i l’establiment de metodologies de millora. Aquests sistemes poden estar o no certificats. La nostra tasca és ajudar els nostres clients a desenvolupar i mantenir un sistema de gestió ambiental, que permeti la introducció dels criteris ambientals en el si de l’empresa de forma transversal.

ECONOMIA CIRCULAR

L’economia circular permet a les empreses desenvolupar una estratègia per reduir tant les entrades de materials com la producció de residus. En aquest sentit, es poden establir sinergies amb altres empreses per a l’aprofitament de matèries i subproductes, per a entre tots poder obtenir la màxima reducció de consums i residus, la màxima reutilització i el total reciclatge dels productes.

SUBVENCIONS

En tota empresa preval el sentit econòmic de les inversions, les quals són més assumibles amb l’ajuda de subvencions. En aquest sentit, ajudem als nostres clients en la tramitació de subvencions per les seves inversions o projectes, per entre tots, seguir creixent.

SOL·LICITI MÉS INFORMACIÓ

CONTACTE

C/ Jaume Munmany, 29
08500 Vic
Telèfon: (+34) 938 857 272
Mòbil: (+34) 649 171 776
Email: acc@ambientals.com
Web: www.ambientals.com

    Per enviar el seu missatge, activa aquesta casella d'acceptació de l'avís legal i la política de privacitat.

    Prova que ets humà seleccionant l'icone de bandera.

    Kamagra UK tablets, 100 mg Sildenafil pills Kamagra Polo Levitra express delivery
    117bucks.com – best place to buy hcg at an affordable price with delivery throughout USA.