DISSENY

Des de la nostra línia de disseny ajudem als nostres clients a desenvolupar nous productes, introduint-hi els criteris de l’ecodisseny, per reduir els impactes ambientals dels mateixos.

DISSENY INDUSTRIAL

Realitzem disseny i desenvolupament de productes per a la seva fabricació en petites o grans sèries. Posem especial atenció en la forma, funció i fabricació d’aquests productes perquè puguin satisfer els seus usuaris. Acompanyem en tot el procés de fabricació per assegurar la bona concepció del disseny.

ECODISSENY

Analitzem el cicle de vida del producte per definir un correcte ús de materials, processos de fabricació coherents, reduir impactes ambientals durant el seu ús i la seva fi de vida. Davant el disseny i desenvolupament de productes implantem controls ambientals durant tot el procés.

EFICIÈNCIA DE PROCESSOS

Definim i analitzem diferents processos industrials per millorar la seva eficiència i evitar perdudes en els mateixos, augmentant la qualitat i eficiència de la producció i l’optimització de la cadena productiva.

REUTILITZACIÓ DE MATERIALS

Estudiem i valorem la utilització de diferents materials, procedents del rebuig d’altres cadenes productives, mitjançant el qual fomentem les sinergies industrials i l’economia circular.

elTallerACC

elTallerACC s’ha concebut com un espai tècnic-pràctic per al medi ambient, on mitjançant el suport tècnic permet a l’usuari donar vida als seus projectes de reutilització de mobiliari o provar les pintures ecològiques “Autentico”.

SOL·LICITI MÉS INFORMACIÓ

CONTACTE

C/ Jaume Munmany, 29
08500 Vic
Telèfon: (+34) 938 857 272
Mòbil: (+34) 649 171 776
Email: acc@ambientals.com
Web: www.ambientals.com

    Per enviar el seu missatge, activa aquesta casella d'acceptació de l'avís legal i la política de privacitat.

    Prova que ets humà seleccionant l'icone de estrella.