ASSESSORAMENT AMBIENTAL

Com a consultoria ambiental, desenvolupem tot tipus d’assessorament ambiental als nostres clients, per aportar el nostre know-how i ajudar-los a ser cada vegada més sostenibles o eficients.

REQUISITS LEGALS AMBIENTALS

La normativa ambiental canvia de forma habitual, amb la qual cosa, és important estar al dia de la mateixa, per evitar incompliments. La nostra empresa està al dia de la normativa ambiental i ajudem els nostres clients a complir amb la mateixa, sempre indicant els requisits legals a complir i identificant els tràmits necessaris per a complir-los.

ASSESSORAMENT EN TRÀMITS AMBIENTALS

Els tràmits ambientals comporten associades les seves particularitats i singularitats, la nostra empresa ajuda als nostres clients amb els seus tràmits ambientals, amb diverses modalitats, assessorament puntual i realització dels tràmits.
 
 

CANVI CLIMÀTIC

El canvi climàtic és una de les problemàtiques ambientals més importants dels nostres temps. En aquest sentit, la nostra empresa realitza informes d’impactes que pot tenir el canvi climàtic sobre diferents instal·lacions o negocis, per prevenir el risc d’aquest.
 

EFICIÈNCIA EN GESTIÓ DE RESIDUS

La gestió correcta dels residus és fonamental, així com el coneixement de diferents mètodes de reciclatge o valorització. ACC ajuda als seus clients a establir un control dels residus produïts, per elaborar estratègies que permetin una correcta gestió dels mateixos, obtenint la màxima eficiència.

PERITATGES AMBIENTALS

Les problemàtiques ambientals són cada vegada més recurrents en els temes judicials. La nostra empresa realitza peritatges de les diferents problemàtiques ambientals que puguin sorgir, estant inscrits en la borsa de pèrits del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya.

SOL·LICITI MÉS INFORMACIÓ

CONTACTE

C/ Jaume Munmany, 29
08500 Vic
Telèfon: (+34) 938 857 272
Mòbil: (+34) 649 171 776
Email: acc@ambientals.com
Web: www.ambientals.com

    Per enviar el seu missatge, activa aquesta casella d'acceptació de l'avís legal i la política de privacitat.

    Prova que ets humà seleccionant l'icone de cor.

    Side Effects, Interactions, Uses, Dosage, Warnings, Everyday Health Cialis where to buy Expert-Recommended Exercises for ED
    How the Irish rumour mill inevitably followed Grobler to Gloucester buy boldenone How safe is Trenbolone?