EDUCACIÓ AMBIENTAL

La societat és el pilar fonamental per a la preservació del medi ambient, ja que depèn del comportament de tots i totes que tinguem un futur sostenible. Des d’ACC realitzem campanyes per a la recollida selectiva de residus i de sensibilització, confecció de materials didàctics, suport a centres educatius i administracions, etc.

CAMPANYES DE SENSIBILITZACIÓ

Les campanyes de sensibilització ambiental permeten transmetre a la població uns valors o deures a complir per millorar la gestió d’un servei ambiental o per sensibilitzar-los davant d’alguna problemàtica. La nostra empresa crea campanyes de sensibilització a mida, ajustant les mateixes a les necessitats del client i als missatges que es vulguin transmetre a la població o públic destinació.

DISSENY DE MATERIALS COMUNICATIUS

Dissenyem tot tipus de materials comunicatius amb contingut ambiental i amb criteris sostenibles, per transmetre al públic les necessitats enfront d’una problemàtica ambiental o tan sols transmetre missatges ambientals. El disseny dels mateixos permet arribar d’una forma més directa al públic objectiu.

AGENTS CÍVICS

Realitzem campanyes d’agents cívics per millorar la convivència en els nostres pobles i ciutats. Els nostres agents treballen per resoldre problemàtiques ambientals diferents, com la segregació correcta dels residus o els excrements de gossos. El seu treball permet conscienciar i sensibilitzar la ciutadania.
 

GUIES NATURALISTICS

Disposem de personal altament qualificat per donar a conèixer al públic en general diferents zones naturals del nostre país. Els nostres guies a part de mostrar els paisatges i paratges més bells permeten a l’usuari conèixer més d’aquest, com la seva flora i fauna o la gastronomia. Vine amb nosaltres a gaudir del nostre entorn natural, d’una manera sostenible i responsable.

TALLERS AMBIENTALS

Desenvolupem tallers ambientals per abordar qualsevol problemàtica o projecte ambiental, permetent als usuaris obtenir un alt coneixement del tema i promoure actuacions.

En aquest sentit, aquests tallers també són concebuts per a empreses, les quals poden treballar diferents projectes ambientals, realitzant tallers d’autoconeixement i d’enfortiment de grups de treball.

SOL·LICITI MÉS INFORMACIÓ

CONTACTE

C/ Jaume Munmany, 29
08500 Vic
Telèfon: (+34) 938 857 272
Mòbil: (+34) 649 171 776
Email: acc@ambientals.com
Web: www.ambientals.com

    Per enviar el seu missatge, activa aquesta casella d'acceptació de l'avís legal i la política de privacitat.

    Prova que ets humà seleccionant l'icone de cotxe.